Tilkøb

Takkekort | Eukalyptus

59,00 DKK314,00 DKK

Takkekort der fuldender det visuelle udtryk til konfirmationen. Takkekortet i opsætning med eukalyptus, der med fordel kan bruges sammen med resten af serien med eukalyptus. Takkekortet er opsat i størrelsen A5 (14,8x21cm).

Hvis der er specifikke ønske om ændring i tekst, farve eller grafik på takkekortet kan dette justeres og ændres. Dette skrives blot i kommentarfeltet ved bestillingen.

Takkekort bestilt som trykt og leveret printes på 200 gram papir, som har en præget overflade, som giver et eksklusivt udtryk og finish.

Ved hjemmeprint kan kortet med fordel udskrives på en almindelig printer. Når PDF filen modtages, er den opsat med 2 takkekort pr. side, således at de nemt kan printes direkte ud og herefter klippes til. For det bedste resultat anbefales det at printe takkekortene på kraftig papir eller karton.

OBS! Til denne opsætning skal der bruges 1 billede. Dette bedes sendes via mail til info@magisketider.dk. (Dette står ligeledes beskrevet i ordrebekræftelsen, som modtages umiddelbart efter bestillingen)

Hvis opsætningen bestilles som PDF fil modtages opsætningen indenfor 48 timer. Filen sendes til mailen som er opgivet ved bestillingen. Der modtages således IKKE et fysisk eksemplar af opsætningen.

 

Hvis opsætningen bestilles som trykt og leveret modtages opsætningen til korrekturlæsning indenfor 48 timer. Når opsætningen er blevet godkendt vil den efterfølgende blive afsendt med GLS med levering til nærmeste pakkeshop. Den angivne pris er inkl. levering.

Ryd valgte
*
*
*