Privatlivsbetingelser

(Opdateret den 12/11/2019)

I det efterfølgende kan du læse om hvilke informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. privatlivspolitik. Når du besøger www.magisketider.dk indsamler vi information om adfærd på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen, vurdere brugen af de enkelte elementer og funktioner på www.magisketider.dk og til at understøtte vores markedsføring. Indsamlingen af oplysninger på www.magisketider.dk sker i henhold til den gældende lovgivning. Såfremt der via www.magisketider.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

 

Håndtering af personoplysninger hos Magiske Tider

Magiske Tider er dataansvarlig og indsamler data i henhold til de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller afgiver oplysninger ifm køb på www.magisketider.dk, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine oplysninger til brug for dit medlemskab eller køb.
www.magisketider.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data angående adfærd på hjemmesiden. Til dette bruges forskellige analyseværktøjer. Det drejer sig om Google Analytics og Facebook Administrator, der bistår med at indsamle statistiske oplysninger på www.magisketider.dk.
Www.magisketider.dk indsamler oplysninger på følgende måder:

  • Ved brug af cookies (når du navigerer rundt på www.magisketider.dk)
  • Ved at du selv afgiver oplysninger (Ved køb, anvendelse af kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev)

Magiske Tider videregiver ikke information om kunder til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Derudover sælges kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

 

Data ved køb på www.magisketider.dk

Ved køb på webshoppen indsamles følgende data:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Vi bruger dine oplysninger for at kunne ekspedere din ordre og udarbejde statistikker. Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er beskrevet i handelsbetingelserne, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet. Dog vil data aldrig blive opbevaret i længere end 5 år i henhold til regnskabslovens krav om dokumentation.

Data ved anvendelse af kontaktformular og e-mails

Når du kontakter os via e-mail indsamles følgende data:

  • Navn
  • E-mail

Vi bruger dine oplysninger for at kunne besvare din henvendelse til os. Til dette benyttes ekstern leverandør af platform til databehandling. Denne leverandør er forpligtet til at varetage opgaven inden for vores instrukser og gældende persondatalov. Databehandleren må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandler, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Data ved tilmelding til nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev indsamles følgende data:

  • Navn
  • E-mail

Oplysninger anvendes for at kunne sende nyhedsbreve ud efter samtykke med modtageren. Derudover opsamles data for at kunne udarbejde statistikker. Disse bruges blandt til skabe indblik i forledes nyhedsbrevet performer.
Samtykket til modtagelse af nyhedsbrevet kan til enhver tid trækkes tilbage via afmeldingslinket der placeret i bunden af samtlige nyhedsbreve.Det er vores eksterne databehandler og leverandør af nyhedsbreve MailChimp som behandler ovennævnte data for at kunne levere nyhedsbrevene. Leverandøren af nyhedsbrevene er etableret i USA. De nødvendige garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering.

Kontakt vedr. personoplysninger

Det er altid muligt at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker adgang til oplysningerne, bedesl du rette henvendelse på: info@magisketider.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse på samme e-mail.

Klagemuligheder

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf.33 19 32 00 eller på dt@datatilsynet.dk. Alternativ der kan der læses mere om mulighederne herom på www.datatilsynet.dk

Kontaktmuligheder

Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken kan dette ske på følgende måder:

Via e-mail: info@magisketider.dk

Eller via brev til:

Magiske Tider
C/O Anne Ulrik Trangeled Nielsen
Bredfald 6F
9800 Hjørring