Gratis trafikbingo

Magiske Tiders trafikbingoplader som der kan downloades gratis og efterfølgende printes ud. Trafikbingo kan bruges både i børnehave, indskolingen eller derhjemme i en weekend eller ferie, hvor familien skal lave noget sammen. En sjov måde at lære om trafikken og trafikskilte på.

Kan i finde 3 af hvert billede? Kryds løbende ud i kasserne under billederne og se om i kan finde 3 af hver.

Gratis trafikbingoplader som tager udgangspunkt i byens trafik

Trafikbingo er en sjov og anderledes måde at lære om trafikken og de ting som man støder på, når man bevæger sig i trafikken. Efter stor succes med vores naturbingo (som du finder her) og læringsbingo (som du finder her) har vi udarbejdet en række plader hvor temaet er trafikken og hvad man kan se i trafikken.

Alle vores bingoplader kan downloades gratis og printes ud og bruges når man bevæger sig rundt i trafikken eller skal lære om trafikken. I denne kategori er der kun 12 forskellige ting som der skal findes - til gengæld er der lavet plads til at de forskellige ting kan krydses af 3 gange hver. Se hvor mange af billederne børnene kan finde og kryds løbende ud - enten alene eller sammen.

Har du en ide til en bingoplade som vi mangler i vores serie af bingoplader? Send en mail til info@magisketider.dk eller kontakt os via kontaktformularen, som du finder lige her

Vælg den bingoplade du ønsker at hente og tryk på download knappen under billedet. Hvis du sidder ved en computer, downloades bingopladen automatisk til din computer, når du trykker på download. Hvis du downloader bingopladerne fra enten en tablet eller telefon åbner pladen op i stort format og det er herefter muligt at tage et billede af skærmen eller sende pladen direkte til en printer (hvis enheden er tilkoblet en printer). Så bliver det ikke nemmere.

Download din gratis trafikbingo her