Tilkøb

Menukort | Eukalyptus

39,00 DKK554,00 DKK

Menukort der fuldender det visuelle udtryk til konfirmationen. Menukortet i opsætning med eukalyptus, der med fordel kan bruges sammen med resten af serien til konfirmation med eukalyptus. Menukortet kan udearbejdes med ønske i forhold til hvilken mad der skal skrives på kortet.  Menukortet er opsat i M65 format (10x21cm).

Hvis der er specifikke ønske om ændring i tekst, farve eller grafik på menukortet kan dette justeres og ændres. Dette skrives blot i kommentarfeltet ved bestillingen.

Menukort bestilt som trykt og leveret printes på 200 gram papir, som har en præget overflade, som giver et eksklusivt udtryk og finish.

Ved hjemmeprint kan kortet med fordel udskrives på en almindelig printer. Når PDF filen modtages, er den opsat med 3 menukort pr. side, således at de nemt kan printes direkte ud og herefter klippes til. For det bedste resultat anbefales det at printe menukortene på kraftig papir eller karton.

 

Hvis opsætningen bestilles som PDF fil modtages opsætningen indenfor 48 timer. Filen sendes til mailen som er opgivet ved bestillingen. Der modtages således IKKE et fysisk eksemplar af opsætningen.

 

Hvis opsætningen bestilles som trykt og leveret modtages opsætningen til korrekturlæsning indenfor 48 timer. Når opsætningen er blevet godkendt vil den efterfølgende blive afsendt med GLS med levering til nærmeste pakkeshop. Den angivne pris er inkl. levering.