Handelsbetingelser

Magiske Tider.
C/O Anne Ulrik Trangeled Nielsen
Bredfald 6F
9800 Hjørring

Tlf: +45 40 56 53 21
CVR: 40 76 13 81

Koncept

BESTILLING: Ved bestilling vælges det ønskede design og der indtastes de personlige oplysninger der skal anvendes til udarbejdelsen. Da vi ikke tjekker for fejl og af gode grunde, ikke kender kan kontrollere stavemåder på navne og lign., er det vigtigt at dobbelttjekke de indtastede felter inden bestillingen gennemføres. Det er muligt at se hvad der er blevet indtastes i felterne i hele købsprocessen og gennemgå disse igen inden der betales.

MODTAGELSE: Du modtager dit design pr. mail indenfor 48 timer efter ordren er afgivet og betalt i webshoppen. Hvis du har bestilt en fil, som leveres som PDF fil er det denne fil der modtages indenfor de 48 timer. Hvis der er bestilt en opsætning som trykt og leveret, er det en korrektur til godkendelse der modtages indenfor 48 timer. Efter denne fil er godkendt af køberen afsendes de trykte filer senest dagens efter godkendelsen. Disse sendes via GLS til nærmeste pakkeshop og leveres ifølge GLS indenfor 1-2 hverdage.
Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse, som webshopsystemet automatisk sender ud. Det er tidspunktet i denne mail som er gældende i henhold til de 48 timers levering. Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse ifm. dit køb, bedes du tjekke spamfilteret i din mail. Hvis ikke dette er tilfældes bedes du kontakte os på info@magisketider.dk, så vi manuelt kan være behjælpelig med at finde ud af hvorfor ordrebekræftelsen ikke er kommet frem, dette kan f.eks. skyldes at skrevet forkert e-mail adresse.

KORREKTURGENNEMGANG: Som kunde ved Magiske Tider har du altid 1 korrekturgang af det modtagne design inkluderet i prisen. Indenfor 48 timer efter bestillingen modtages (for bestillinger uden billeder) eller 48 timer efter modtages af billeder (til ordre med billeder) modtages en mail med ordren til korrekturgennemgang. For bestillinger der skal laves som trykt og leveret vil ordren først blive trykt, når opsætningen er blevet godkendt. Dette vil ligeledes stå tydeligt beskrevet i mailen der modtages ved korrekturgennemgangen. Det er vigtigt at du efter modtagelsen af din bestilling ALTID tjekker designet for tastefejl eller andre rettelser.

MANGLENDE MODTAGES AF BILLEDER: Hvis der afgives en ordre men ikke fremsendes billeder til anvendelse i opsætningen, vil der efter nogle dage modtages en mail, hvor vi gør opmærksom på dette. Vi sender kun mailen der gør opmærksom på dette afsted 1 gang. Det er derfor vigtigt at tjekke spamfilteret, hvis der efter bestillingen hverken er modtaget en ordrebekræftelse eller ikke modtager en opfølgende mail.
Alle ordre, hvor der IKKE er modtaget billeder til annulleres uden yderlig varsel efter 3 måneder.

Leveringstid

PDF FILER TIL PRINT-SELV: Filer der bestilles som print-selv modtages digitalt på e-mail indenfor 48 timer efter bestillingen. Bestillingstidspunktet er tidspunktet, der er angivet i ordrebekræftelsen, som modtages umiddelbart efter ordren, er afgivet og betalt. Hvis der oplyses forkert e-mail eller denne er skrevet med tastefejl anses ordren stadigt som leveret rettidigt.

BESTILLINGER BESTILT SOM TRYKT OG LEVERET: Filer der bestilles som tryk og leveret modtages til korrekturgennemgang på e-mail indenfor 48 timer. Bestillingstidspunktet for bestillinger UDEN billeder er tidspunktet, der er angivet i ordrebekræftelsen, som modtages umiddelbart efter ordren, er afgivet og betalt. Bestillinger MED billeder modtages ordren til korrekturgennemgang senest 48 timer efter billederne, som skal anvendes til ordren er modtages pr. mail. Hvis der oplyses forkert e-mail eller denne er skrevet med tastefejl anses ordren stadigt som leveret rettidigt.

Du kan være heldig at modtage det færdigudarbejdede design tidligere end de 48 timer, dog er der ingen garanti for dette, da de afhænger af antallet af bestillinger på det pågældende tidspunkt. Du modtager aldrig dine design senere end 48 timer efter bestilling for bestillinger uden billeder eller 48 timer efter modtagelse af billeder for bestillinger med billeder. Såfremt dette imod forventningen skulle ske, refunderer vi beløbet af dit køb som kompensation for overtrædelse af leveringsbetingelserne. Du modtager selvfølgelig stadig din ordre, selvom købsbeløbet tilbagebetales.

Leveringstiden på de 48 timer er uafhængig af weekender og helligdage.
Hvis der skulle forekomme perioder, hvor der ikke kan leveres indenfor 48 timer, vil dette blive meldt ud tydeligt inden bestillingen samt fremgå tydelig i ordrebekræftelsen. Dette vil dog kun være aktuelt ifm. afholdelse af ferie eller ved sygdom.

Forsendelse

Design som bestilles som print-selv modtages altid som PDF fil den opgivne e-mail adresse, disse produkter vil derfor ikke blive leveret fysisk af en post eller fragtmand. Bestillinger hvor der er valgt trykt og leveret leveres med GLS. For at kunne holde fragtpriserne længst muligt nede afsendes der med den billigste leveringsform hvilket betyder at der afsendes med levering til nærmeste pakkeshop .

Pakker sendt med GLS vil pakken typisk være fremme dagen efter afsendelsen. Når der sendes pakker fra Magiske Tider, skal de indleveres senest kl. 10.00 hos det lokale GLS indleveringssted, derfor vil der derfor typisk skulle tillægges 1 ekstra hverdag til leveringstiden. Denne ekstra dag bruges på tryk, pakning af ordren samt indlevering på indleveringssted. Pakker som sendes med GLS kan spores via den mail, som er opgivet ved bestillingen. Yderligere info omkring leveringstid og afhentning af pakken modtages fra GLS.

Der betales en fast leveringspris på 29 kr på alle pakker som skal sendes. Denne pris er fast uanset antallet af bestilte produkter.

Priser

Alle priser hos Magiske Tider er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betaling

Ved Magiske Tider kan der betales med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. Ved alle køb trækkes beløbet, når ordren gennemføres. En ordre gennemføres når enten den færdige PDF fil sendes til modtageren på mail eller når en fil der er bestilt som trykt og leveret sendes til korrekturgennemgang. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Bestilling

Så længe betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre alle de indtastede oplysninger. Ændringerne foretages ved indtastning i angivne tekstfelter. Når du har gennemført en bestilling på Magiske Tider, skal du være opmærksom på følgende: Vores ordresystem sender dig en ordrebekræftelse til den angivne e-mail. Hvis du købt et produkt, der er klar til download med det samme, findes der link til download i denne e-mail. Ved produkter med personlige, indtastede oplysninger med personligt design og detaljer, eftersender vi manuelt dine produkter senest 48 timer efter, at ordren er registreret i vores system.

Gavekort

Hos Magiske Tider er det muligt at købe gavekort. Gavekort kan købes i udgaver der passer på de produkter der føres i webshoppen. Der kan f.eks. købe gavekort til valgfri plakat der har en værdi af 49 dkk svarende til prisen på plakaterne på hjemmesiden.
Ved køb af gavekort tilføjes det ønskede gavekort til kurven og ordren gennemføres som ved alle andre ordre. Når ordren er gennemført modtager du indenfor 24 timer en gavekort i den mail, hvori der er anført en unik kode.
Når gavekortet ønskes anvendt, anbringes den ønskede plakat i kurven og koden tilføjes under punktet rabatkuponkode.
Rabatkoden er gældende i 3 år fra den dato hvor gavekortet er modtaget. Datoen står tydeligt anført på gavekortet.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, dog ikke personliggjorte plakater og kort, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Perioden på 14 dage påbegyndes den dag hvor ordren er modtaget. Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@magisketider.dk.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Vi dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Magiske Tider fraskriver sig al ansvar for fejl/mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte eller afholde udgifter i forbindelse med omtryk af produktet eller ny skæring.

Forbehold

Magiske Tider tager forbehold for kundens egne tastefejl i både ordre og personliggørelsen af designet. Ligeledes tages der forbehold for billedkvaliteten i de evt. uploadede foto i de tilfælde disse ikke er i kvalitet, der egner sig til print/tryk.