Handelsbetingelser

Magiske Tider.
C/O Anne Ulrik Trangeled Nielsen
Bredfald 6F
9800 Hjørring

Tlf: +45 40 56 53 21
CVR: 40 76 13 81

Koncept

BESTILLING: Ved bestilling vælges det ønskede design og der indtastes de personlige oplysninger der skal anvendes til udarbejdelsen. Da vi ikke tjekker for fejl og af gode grunde, ikke kender vægt og lign., er det vigtigt at dobbelttjekke de indtastede felter inden bestillingen gennemføres. Det er muligt at se hvad der er blevet indtastes i felterne i hele købsprocessen.

MODTAGELSE: Du modtager dit design pr. mail indenfor 72 timer efter ordren er afgivet og betalt i webshoppen. Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse, som webshopsystemet automatisk sender ud. Det er tidspunktet i denne mail som er gældende i henhold til de 72 timers levering. Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse ifm. dit køb, bedes du tjekke spamfilteret i din mail. Hvis ikke dette er tilfældes bedes du kontakte os på info@magisketider.dk, så vi manuelt kan være behjælpelig med at finde ud af hvorfor ordrebekræftelsen ikke er kommet frem, dette kan f.eks. skyldes at skrevet forkert e-mail adresse.

KORREKTURGANG: Som kunde ved Magiske Tider har du altid 1 korrekturgang af det modtagne design inkluderet i prisen. Derfor har du mulighed for indenfor 72 timer efter modtagelsen af dit design at få lavet rettelser af dine oplysninger, hvis der imod forventning skulle være trykfejl i disse. Det er derfor vigtigt at du efter modtagelsen af din bestilling ALTID tjekker designet for trykfejl.

Leveringstid

Alle ordrer sendes digitalt på e-mail indenfor 72 timer efter bestillingen. Leveringstidspunktet er tidspunktet der er angivet i ordrebekræftelsen, som modtages umiddelbart efter ordren, er afgivet og betalt. Hvis der oplyses forkert e-mail eller denne er skrevet med tastefejl har vi derfor stadig leveret rettidigt.

Du kan være heldig at modtage det færdigudarbejdede design tidligere end de 72 timer, dog er der ingen garanti for dette, da de afhænger af antallet af ordre på det pågældende tidspunkt. Du modtager aldrig dine design senere end 72 timer efter bestilling. Såfremt dette imod forventningen skulle ske, refunderer vi beløbet af dit køb som kompensation for overtrædelse af leveringsbetingelser. Du modtager selvfølgelig stadig din ordre, selvom købsbeløbet tilbagebetales.

Leveringstiden på de 72 timer er uafhængige af weekender og helligdage.
Hvis der skulle forekomme perioder, hvor der ikke kan leveres indenfor 72 timer, vil dette blive meldt ud tydeligt inden bestillingen samt fremgå tydelig i ordrebekræftelsen. Dette vil dog kun være aktuelt ifm. afholdelse af ferie eller ved sygdom.

Forsendelse

Alle design sendes digitalt til på e-mail indenfor 72 timer. Al levering sker digitalt vil der aldrig være produkter som leveres fysik via fragtfirma.

Priser

Alle priser hos Magiske Tider er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Betaling

Ved Magiske Tider kan der betales med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. Ved alle køb trækkes beløbet samtidig med at ordren er gennemført. Dette gælder både for personliggjorte produkter med almindelig levering på 72 timer og produkter, der er klar til download umiddelbart efter købet. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Bestilling

Så længe betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre alle de indtastede oplysninger. Ændringerne foretages ved indtastning i angivne tekstfelter. Når du har gennemført en bestilling på Magiske Tider, skal du være opmærksom på følgende: Vores ordresystem sender dig en ordrebekræftelse til den angivne e-mail. Hvis du købt et produkt, der er klar til download med det samme, findes der link til download i denne e-mail. Ved produkter med personlige, indtastede oplysninger med personligt design og detaljer, eftersender vi manuelt dine produkter senest 72 timer efter, at ordren er registreret i vores system.

Gavekort

Hos Magiske Tider er det muligt at købe gavekort. Gavekort kan købes i udgaver der passer på de produkter der føres i webshoppen. Der kan f.eks. købe gavekort til valgfri plakat der har en værdi af 49 dkk svarende til prisen på plakaterne på hjemmesiden.
Ved køb af gavekort tilføjes det ønskede gavekort til kurven og ordren gennemføres som ved alle andre ordre. Når ordren er gennemført modtager du indenfor 24 timer en gavekort i den mail, hvori der er anført en unik kode.
Når gavekortet ønskes anvendt, anbringes den ønskede plakat i kurven og koden tilføjes under punktet rabatkuponkode.
Rabatkoden er gældende i 3 år fra den dato hvor gavekortet er modtaget. Datoen står tydeligt anført på gavekortet.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, dog ikke personliggjorte plakater og kort, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Perioden på 14 dage påbegyndes den dag hvor ordren er modtaget. Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@magisketider.dk.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Vi dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Magiske Tider fraskriver sig al ansvar for fejl/mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte eller afholde udgifter i forbindelse med omtryk af produktet eller ny skæring.

Forbehold

Magiske Tider tager forbehold for kundens egne tastefejl i både ordre og personliggørelsen af designet. Ligeledes tages der forbehold for billedkvaliteten i de evt. uploadede foto i de tilfælde disse ikke er i kvalitet, der egner sig til print/tryk.