Magiske Tider og historien bag

Magiske Tider er drømmen om iværksætteri og det selvstændige liv. Det er lysten til at arbejde hele natten for nå de mål der løbende bliver sat. Det er glæden og varmen som opleves når kunderne melder tilbage med stor tilfredshed af produktet og anbefalinger til andre.

 

Ideen

Ideen bag Magiske Tider er at give muligheden for få unikke design og opsætninger som samtidigt skal være til at betale. At kunne være med til at skabe en råd tråd hvad enten det er til dåb eller konfirmation. Derfor er hele grundtanken at det skal være enkelt og fleksibelt, således at det kan tilpasses de behov der måtte være. Derfor er det også muligt at rette, ændre eller tilføje i alle opsætninger. Dette kan kun gøres fordi at al grafikken der anvendes er opdelte elementer og derfor kan ændres i farve osv. Alle opsætninger udarbejdes manuelt og derfor tilpasses alt efter hver enkelt bestilling og indholdet heri.

Visionen

Visionen for Magiske Tider er at der hele tiden skal videreudvikles og udarbejdes nye design og produkter. Dette sker ofte ud fra mine egne ideer men også i høj grad efter ønske fra kunderne. Derfor bruges der meget tid i efterårsmånederne (lavsæsonen) på at opdatere og videreudvikle nye ideer. Derfor er det også altid kærkommen med input fra kunderne udfra deres synspunkt, behov og ønsker.  

Produkterne

Hos Magiske Tider har jeg siden opstarten i 2019 efterhånden skabt et univers med en lang række forskellige produkter og design. Det helt klart mest populære produkt er uden tvivl vores fremtidsquiz – hvor opsætningen til konfirmation er det produkt der bliver solgt allermest. Derfor er det også i denne kategori vi har allerflest forskellige design. Derfor er der faktisk på nuværende tidspunkt muligt at vælge imellem over 50 designs i denne kategori og der kommer løbende til. Derudover har interessen fra Norge betydet at langt de flest opsætninger på nuværende tidspunkt udarbejdes på både dansk og norsk. 

Derudover er vores naturbingoplader også voldsomt populære. Det er derfor også med stolthed og stor taknemmelighed at jeg nærmest dagligt modtager forespørgsler på at få lov at dele, anvende eller linke til disse.

Jeg arbejder løbende på at tilføje nye design i eksisterende produktkategorier samt at udvikle nye kategorier, således at iværksætterdrømmen bag Magiske Tider kan få lov at leve videre.

Fremtiden

Hvad der på sigt kommer til at ske med Magiske Tider vil jeg lade tiden vise. Mit håb er udvalget af både produkttyper samt antallet af design løbende kan vokse. Hvis du skulle have kommentarer, ideer eller noget helt tredje modtager vi meget gerne både ris og ros. Du er altid meget velkommen til enten at sende en mail eller via  kontaktformularen.

 

Velkommen til mit lille univers

Med Magiske Hilsner
unikke plakater

 
 
11. marts 2020

Corona nedlukning

Danmark rammes af den første store nedlukning. Usikkerheden omkring afholdelse af især konfirmationer betyder at salget på webshoppen stort set stopper igen.

Første konfirmationsquiz sælges

Den 1. marts 2020 blev den første quiz bestilt på hjemmesiden og det blev hurtigt tydeligt, at det var et kæmpe hit.

1. marts 2020
Februar 2020

Hjemmesiden kommer online

Hjemmesiden og herunder webshoppen færdigudvikles og er i foråret 2020 klar til at tage imod de første besøgende og de første ordre på Navneplakater begynder at tikke ind.

Magiske Tider stiftes

Magiske Tider oprettes som enkeltmandsvirksomhed og får dermed CVR nummer

September 2019