Magiske Tider

Magiske Tider er drømmen om iværksætteri og det det selvstændige liv. Det er lysten til at arbejde hele natten for nå de mål der løbende bliver sat. Det er glæden og varmen som opleves når kunderne melder tilbage med stor tilfredshed af produktet og anbefalinger til andre.

Ideen

Hvor kom ideen til at designe unikke plakater dog fra? Som mor til tre børn ved jeg hvor stærkt tiden går. Jeg ved hvordan den ene fødselsdag tager den anden. Hvor stærkt der skal løbes for at nå at huske alle de små milepæle, der er i ethvert barns liv. I løbet af det første år er der den ene milepæl efter den anden: spiste grød for første gang, fik den første tand, sov igennem for første gang osv. Når børnene bliver lidt større, er det nogle andre former for milepæle der kommer i fokus. Første dag i børnehave, første skoledag, tabte den første rokketand osv.

I min børneflok er der en aldersspredning på børnene der gør, at jeg jonglerer mellem at planlægge en snarlig 1-års fødselsdag. Samtidigt med at have langt større børn, der allerede har passeret milepælen der hed første dag i 3. klasse samt milepælen der hed at han begyndte at transportere sig selv frem og tilbage til skole selv.
Selvom kontrasterne kan være store, er der dog en stor fællesnævner: jeg vil gerne gemme alle de magiske øjeblikke i hvert af mine børns liv – store som små. Derfor har jeg skabt dette univers, hvor de magiske øjeblikke kan blive til magiske tider der erindres.

Visionen

Visionen  og tankerne bag konceptet er at kunne hjælpe andre med nemt at kunne gemme de magiske tider. Jeg har altid gjort en dyd ud af at lave flotte invitationer, flotte skoleskemaer, unikke plakater af eget design til værelserne, årsbog med erindringer og billeder fra året der er gået mm. Ideerne er mange. Da jeg i løbet af min barsel med min yngste søn havde brug for at træde nye vande arbejdsmæssigt, var det en oplagt mulighed at tage springet og blive selvstændig.

Derfor har jeg skabt universet Magiske Tider. Her har du mulighed for at kombinere mine design med dine data. På denne måde skabes der et helt unikt produkt til hver enkelt bestilling. Tanken er at priserne skal være overskuelige, så alle har mulighed for at kunne indrette børneværelse, invitere til fødselsdag eller hænge et flot skoleskema op uden at blive ruineret.

Produkteterne

Hos Magiske Tider har vi efter et år skabt et univers med en lang række forskellige produkter. Vores to helt klart mest populære produkt er uden tvivl vores quiz til forskellige fester - hvor vores version til konfirmation er det produkt der er allermest solgt. Derfor er det også i denne kategori vi har allerflest forskellige design. Det er faktisk på nuværende tidspunkt muligt at vælge imellem over 35 designs i denne kategori og der kommer løbende til.
Derudover er vores naturbingoplader også voldsomt populære. Det er derfor også med stolthed og stor taknemmelighed at vi nærmest dagligt modtaget forespørgsler på at få lov at dele, anvende eller noget tredje.

Vi arbejder løbende på at tilføje nye design i eksisterende produktkategorier samt at udvikle nye kategorier, således at iværksætterdrømmen bag Magiske Tider kan få lov at leve videre - til trods for corona.

Fremtiden

Hvad der på sigt kommer til at ske med Magiske Tider vil jeg lade tiden vise. Mit håb er udvalget af både produkttyper samt antallet af design løbende kan vokse. Hvis du skulle have kommentarer, ideer eller noget helt tredje modtager vi meget gerne både ris og ros. Du er altid meget velkommen til enten at sende en mail eller via  kontaktformularen.

Velkommen til mit lille univers

Med Magiske Hilsner
unikke plakater