Gratis læringsbingo

Magiske Tiders læringsbingoplader som der kan downloades gratis og efterfølgende printes ud. Bingopladerne kan bruges på derhjemme, i børnehaven eller i førskolen. En sjov måde at arbejde med farver, tal, mønstre og former på.

Hvor mange af billederne kan i finde? Kryds løbende billederne ud og se om i kan finde dem alle.

Gratis læringsbingo plader med farver, former og tal

Læringsbingo er en sjov og anderledes måde at lære om tal, farver, former, mønstre osv. Efter stor succes med vores naturbingo (find pladerne her), har vi udarbejdet en række plader hvor det overordnede tema er relateret til tal, former og farver. Læringsbingo kan sagtens bruges både indendørs og udendørs.

Pladerne kan downloades gratis og printes ud og bruges når der skal øves feks. farver igennem leg. De forskellige temaer er udviklet i samarbejde med mine sønner på 8 og 10, hvor vi har taget udgangspunkt i hvad de synes har kunne været relevant og sjovt at finde under de forskellige temaer. Se hvor mange af billederne børnene kan finde og kryds løbende ud - enten alene eller sammen.

Har du en ide til en bingoplade som vi mangler i vores serie af naturbingo? Send en mail til info@magisketider.dk eller kontakt os via kontaktformularen, som du finder lige her

Vælg den bingoplade du ønsker at hente og tryk på download knappen under billedet. Hvis du sidder ved en computer, downloades bingopladen automatisk til din computer, når du trykker på download. Hvis du downloader bingopladerne fra enten en tablet eller telefon åbner pladen op i stort format og det er herefter muligt at tage et billede af skærmen eller sende pladen direkte til en printer (hvis enheden er tilkoblet en printer). Så bliver det ikke nemmere.

Download din gratis læringsbingo her