Tilkøb

Billedstribe | Invitation | Gamer

39,00 DKK274,00 DKK

Billedstribe der passer til vores invitation i opsætning med gamer tema. Billedstriben er med 3 billeder samt information om konfirmationen eller barnedåben. Billedstriben er opsat i størrelse, så den passer til vores invitationer, som er lavet i A5 format (14,8x21cm). Selve billedstriben måler ca. 5x21cm.

Teksten og informationen på billedstriben kan justeres og ændres hvis der er specifikke ønsker herom. Dette skrives blot i kommentarfeltet ved bestillingen.

Ved hjemmeprint kan billedstriben med fordel udskrives på en almindelig printer. Billedstriben modtages med 4-5 billedstriber pr. side, således at de nemt kan printes direkte ud og herefter klippes til. For det bedste resultat anbefales det at printe invitationen på kraftig papir eller karton.

 

OBS! Til denne opsætning skal der bruges 3 billeder. Disse bedes sendes via mail til info@magisketider.dk. (Dette står ligeledes beskrevet i ordrebekræftelsen, som modtages umiddelbart efter bestillingen)

Hvis opsætningen bestilles som PDF fil modtages opsætningen indenfor 48 timer. Filen sendes til mailen som er opgivet ved bestillingen. Der modtages således IKKE et fysisk eksemplar af opsætningen.

 

Hvis opsætningen bestilles som trykt og leveret modtages opsætningen til korrekturlæsning indenfor 48 timer. Når opsætningen er blevet godkendt vil den efterfølgende blive afsendt med GLS med levering til nærmeste pakkeshop. Prisen for leveringen er uanset antal 29 kr.
OBS! Hvis der bestilles billedstribe sammen med en invitation, skal der selv laves hul i billedstribe samt invitation (så man selv kan vælge hvilken side de skal sættes sammen i)