Grafiske plakater

Grafisk | Navneplakat | Lyserød

79,00 DKK199,00 DKK

Navneplakat med dit eget billede udarbejdet som grafisk billede. På plakaten er der følgende info: navn, fødselsdag, fødested, vægt samt længde.
Ved at vælge et grafisk billede kombineres det personlige billede med den kreative stil, som de mange små trekanter i billedet skaber. En anden fordel ved denne form for billede er, at der skabes en ro i billedet, hvor støj fra baggrund osv udelades.

OBS! Ved bestilling husk at læse korrektur på de angivne oplysninger, da vi ikke har mulighed for at læse korrektur.

Vælges Trykt og Leveret modtages udkast af plakaten til godkendelse indenfor 72 timer. Efter plakaten er godkendt vil du i løbet af 3-5 hverdage modtage din plakat.

Vælges plakat leveret som PDF,  sendes denne til til mail adressen som opgives ved bestilling. Der modtages således IKKE et fysisk eksemplar af plakaten.

Slet valg
*
*
*
*
*
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Produkt beskrivelse

Navneplakat med billede i grafisk stil. Ved at vælge det grafiske navneplakat kombineres dit personlige billede med den kreative stil, som de mange små trekanter i billedet skaber. En anden fordel ved denne form for billede er, at der skabes en ro i billedet, hvor støj fra baggrunden udlades.
Det grafiske billede udarbejdes manuelt. Dette kræver en del koncentreret arbejde, for at få det helt rigtige udtryk frem, men til gengæld er resultatet imponerende.

Yderligere information

StørrelseN/A
Kategori

, , ,